2019-04-09 05:13:04• hírek • Blikk.hu

Botránnyá fajult a Majka és a MAHASZ közötti nézeteltérés

A hazai zenészvilágban eddig nem látott botránnyá fajult Majka és a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) közötti nézeteltérés.

Mint arról a Blikk is beszámolt, a rapper és zenésztársai üres kézzel távoztak a MAHASZ szervezte múlt heti Fonogram-gáláról, pedig korábban jó esélyekkel várták a díjátadót.  A Las Vegasban tartózkodó Majka ezután a közösségi oldalán fakadt ki, amelyre Szűts László, a MAHASZ elnöke a Blikken keresztül reagált: nem értette a rapper kirohanását, amit nem is tartott túl elegánsnak. Ez azonban csak olaj volt a tűzre, Majka ugyanis ismét billentyűzetet ragadott. 
 

„Nyafogásnak tűnik, hogy elmondom az igazat? Innen meg getziségnek, hogy ti nem vagytok sem objektívek, sem szakmaiak” – kezdte Szűtsnek címzett bejegyzését Majka.  
 

„Nem bántana a dolog, ha nem a legrangosabb zenei díjnak lenne pozicionálva ez a díj. Féltékenység, rossz szájíz, irigység, harag, szomszéd fűje, de leginkább a megtehetem, megteszem, és leszarom, mit gondolnak díj estéje lett. Gratulálok. Legközelebb legalább tedd meg azt a szívességet, hogy nem rabolod az időmet felesleges kamu jópofizással, mert lehet, hogy nálatok ez egy bevált és működő módszer, én viszont maradok egy ilyen egyszerű fasz, aki ugyan lehet rossz politikus, de legalább őszinte, és nem is akarok veled/veletek látszat jóban lenni” – írta dühösen a rapper.


A cikk folytatásért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: